Dit ben ik

Ik ben Daniëlle Duivesteijn, moeder van een prachtige zoon en woonachtig in het mooie Zeewolde.

Na jaren zelf in de schuldsanering te hebben gezeten, ben ik er door doelen te stellen op eigen kracht weer bovenop gekrabbeld. U kan mij ook zien als ervaringsdeskundige.

Inmiddels ben ik een aantal studies en ervaringen rijker en weet ik als geen ander hoe u zich voelt.

Wat als ik zeg dat ik u kan helpen?

Door mijn ervaringen ben ik gestart met Just4You Budget met als doel de financiële balans van jongeren, midden-inkomens, zelfstandig-ondernemers te herstellen. 

Voordat ik werkzaam ben geweest als schuldhulpverlener heb ik nog een aantal banen gehad. Ik ben werkzaam geweest als secretaresse/telefoniste/receptioniste, administratief-medewerkster. Ook heb ik vrijwilligerswerk verricht bij VluchtelingenWerk Oost Nederland. Hier ben ik werkzaam geweest als maatschappelijk-werkster en juridisch-medewerkster. Cliënten heb ik in deze functie maatschappelijk en juridisch begeleid.

Door al deze ervaringen is Just4You-Budget geboren en kan ik u de begeleiding aanbieden dat bij u past.

Nieuws

Jongeren en schulden opbouw!

Interessant artikel voor de studerende jongeren onder ons. Zij zijn de toekomst! https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/4876896/schulden-jongeren-overheid-toeslagen-zorgverzekering?fbclid=IwAR2m2bf4bJNUCwVicaZcOHSeg6sA1-It7oY5fgukbq_gYcxyAkVCmvnlahE    …

Schuldhulplijn 115

Subsidie toegekend voor landelijke hulplijn: Subsidie toegekend voor landelijke schuldhulplijn 115Eén centraal nummer voor hulp…